MSC Cruises DINE & DRINK

ЛЕТЕН КРУИЗ С ВКЛЮЧЕН ПАКЕТ НАПИТКИ ПРЕЗ 2020 ГОДИНА
Летен круиз с включен пакет напитки през 2020 година. До 29.02.2020, MSC Cruises предлага тарифа DINE & DRINK с включени напитки при хранене в основния ресторант и на бюфета на кораба. Новата тарифа за резервация на круизи на MSC, наречена DINE & DRINK, е налична за всички летни круизи на компанията и ще се прилага за отплаванията в периода април - октомври 2020 година. DINE & DRINK е алтернатива на стандартната тарифа за резервация на круиз, която включва само задължителните основни пера:
- настаняване в каюта от избраната категория;
- хранене пълен пансион на кораба;
- пристанищни такси;
- дневни и вечерни развлечения на кораба.

Чрез новата тарифа DINE & DRINK разширявате обема на включените услуги с ПАКЕТ НАПИТКИ, които може да консумирате в основния ресторант и на бюфета по време на обяда и вечерята. Пакетът включва следните наливни напитки (на чаша): вино - бяло, червено, розе; бира; вода; сода; плодови сокове. Пакетът е приложим само в часовете за обяд (11:30h - 16:00h) и за вечеря (17:30h - 22:30h). Във всички останали часове и извън основния ресторант или бюфета, напитките се заплащат според ценоразписа в менюто на съответното заведение.

Информация за цените по новата тарифа DINE & DRINK ще намерите в подробните ценови таблици към отделните дати на отплаване в описанията на различните круизи. Разбира се, онези от вас, които не желаят да ползват този пакет напитки, могат да резервират по наличните стандартни трифи от типа EARLY BOOKING, BEST PRICE OF THE DAY, SMART, LAST MINUTE и т.н., при които в цената не са включени никакви напитки.

За да изберете круиз ползвайте ТЪРСАЧКАТА ЗА КРУИЗИ в уеб сайта.