COVID-19 НОВИНИ ОТ MSC CRUISES

Анулирани отплавания, нови политики на MSC CRUISES във връзка с COVID-19
УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ НА MSC CRUISES,

На 29.04.2020 г. MSC Cruises удължи срока за временно преустановяване на плаванията до 10.07.2020 г. 
Информация за компенсационния пакет на MSC Cruises може да прочетете на официалния уеб сайт с адрес: https://www.msccruises.com/en-gl/Coronavirus/Cruises-compensation-packages.aspx

MSC Cruises предоставя на клиентите с резервации за круизи, които попадат в обхвата на временната пауза в корабоплаването, следното: 

1. Ваучер (MSC FUTURE CRUISE VOUCHER) на стойност равна на предплатената за анулирания круиз сума. Ваучерът ще може да се използва за бъдеща резервация за круиз от програмата на MSC Cruises за дата на отплаване до края на 2021 година.
Круизната компания не е определила срок, в който ще предоставя ваучерите за бъдещи круизи, за анулираните по нейна инициатива отплавания. Процедурите са продължителни, тъй като изискват значителен човешки ресурс, поради което MSC Cruises моли клиентите си да бъдат търпеливи и спокойно да изчакат обработването на тяхната резервация.
Ваучерите, предоставяни от MSC Cruises са единствената възможност за ползване на предплатените суми. Круизната компания не възстановява каквито и да е суми по банков път.

2. Компенсация под формата на борден кредит в размер 200€ на каюта, за круиз с продължителност 7 или повече нощувки.

 
Клиентите с потвърдени резервации за отплавания от 11.07.2020 година нататък, следва да извършват плащанията по тях съгласно сроковете, посочени в документите на оригиналната резервация за круиз, в противен случай ще загубят предплатения депозит.