НОВИНИ ОТ КРУИЗНАТА ИНДУСТРИЯ

MSC CRUISES
Уважаеми Клиенти,

Поради технически причини временно е преустановено захраването на уеб сайта с маршрути и цени за круизи на MSC Cruises.

Може да сърфирате и да избирате измежду маршрутите на останалите круизни компании, с които работи круизна агенция КОНТИТРАНС М, на адрес: www.contitrans-m.com.

Машрутите на MSC Cruises може да разглеждате в официалния уеб сайт на круизната компания на адрес: https://www.msccruises.com/en-gl/Plan-Book/Find-Cruise.aspx
Информация за цени може да получите по имейл, като ни изпратите запитване с посочени следните параметри:
  • Име на кораб
  • Желани дати на отплаване
  • Предпочитана категория каюта – вътрешна, с прозорец, с балкон, луксозна каюта и пр.
  • Брой пасажери в каютата, ако с вас пътуват деца, моля посочете рождените им дати.
През месец септември 2020 г., MSC Cruises направиха стъпка към възстановяване на круизната дейност като върнаха в експлоатация два кораба от флотилията си, които изпълняват маршрути в Средиземно море. На тези кораби може да плават само пасажери, които са граждани на държави от Шенгенското пространство. Това положение остава непроменено и през месец ноември 2020 г.

Пасажери от България могат да резервират круизи на MSC за пътувания през 2021 и 2022 година. Осъществяването на круизите се съобразява с текущите рестрикции по отношение на международните пътувания, налагани от властите в различните държави.

Резервациите за круиз се потвърждават с ефективно плащане на депозит до няколко дни след изготвянето им. Депозитът не се възстановява в случай на анулиране на резервацията независимо от причината за анулирането й. В определени случаи, платеният депозит може да се използва частично или изцяло за гарантиране на друга резервация от програмата на MSC Cruises.